Collboni participa a la cloenda de BForPlanet-Live : Servei de Premsa

Collboni participa a la cloenda de BForPlanet-Live

27/10/2020

Dimecres 28 d’octubre, a les 13:45 hores (Via telemàtica), el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, participa a la cloenda de la Trobada Digital BForPlanet – Live, “II trobada per un model productiu sostenible”, juntament amb Constantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona, i Francisco Lombardo, fundador de BForPlanet.

Aquest esdeveniment, que se celebra íntegrament on line dimecres 28 d’octubre, dona continuïtat a la fira BForPlanet que tindrà lloc a Barcelona al mes de maig de 2021, i que va celebrar la seva primera edició al gener a la capital catalana, com a saló centrat en l’impuls al sector privat dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Organització de Nacions Unides (ONU).

Per poder seguir-ho cal inscriure’s prèviament a la web de BForPlanet.Compartiu aquest contingut