Jaume Collboni i David Escudé participen al Congrés de la indústria esportiva SportBizEurope : Servei de Premsa

Jaume Collboni i David Escudé participen al Congrés de la indústria esportiva SportBizEurope

27/10/2020

Dimecres 28 d’octubre, a les 9:00 hores, (telemàticament), el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, inaugura el Congrés Europeu de Sports Business que se celebra a Barcelona. Dijous 29 a les 10:00 hores, el regidor d’Esports, David Escudé, hi participa amb una ponència

El Congrés SportBizEurope és un espai de trobada de la indústria esportiva on participen clubs esportius, associacions i federacions esportives, executius d’empreses del sector, emprenedors, ex-esportistes i periodistes esportius d’àmbit nacional i internacional.

És la primera vegada que el Congrés se celebra a Europa i concretament, a Barcelona i per les circumstàncies actuals de la pandèmia serà online. Enguany el lema escollit pels organitzadors és :”Coneixement, networking i oportunitats de negoci”.

Les ponències giren entorn a sis eixos temàtics:

El regidor d’Esports, David Escudé participarà el dijous 29 a les 10:00 hores en el bloc Sports Capital amb la ponència: “Innovació i tecnologia, factors de creixement econòmic de l’esport”.

El programa es pot veure aquí: http://sport-biz.com/es/evento/SPORTBIZEUROPE#programa

Web del Congres: http://sport-biz.com/es/evento/SPORTBIZEUROPE

 Compartiu aquest contingut