Collboni i Marcé participen a la inauguració de la Barcelona Design Week : Servei de Premsa

Collboni i Marcé participen a la inauguració de la Barcelona Design Week

16/11/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 17 de novembre, a partir de les 18:30 hores (telemàticament) el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, juntament amb el regidor de Turisme i Indústries creatives, Xavier Marcé, participen a la inauguració de la 15a Barcelona Design Week 2020.

Collboni i Marcé assistiran a la conferència inaugural “There Is Always a Design Emergency”, a càrrec de Paola Antonelli, senior curator d’Arquitectura i Disseny al Museum of Modern Art (MoMA) i directora del seu departament de Recerca i Desenvolupament. L’acte es podrà seguir en aquest enllaç. L’hora prevista aproximada de la intervenció de Collboni és a les 19:30 hores.

La 15a edició consecutiva de la Barcelona Design Week, la trobada anual de disseny de referència del país, se celebrarà amb el lema “Disseny per a l’activisme”, del 17 al 26 de novembre i busca abordar des de diferents punts de vista com el disseny és factor clau per poder revertir la situació de crisi actual, econòmica i sanitària, amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (Agenda 2030) a l’horitzó.

La Barcelona Design Week és possible gràcies a la direcció de Barcelona centre de Disseny, l’organització de Barcelona centre de Disseny i FAD Foment de les Arts i del Disseny, la promoció de l’Ajuntament de Barcelona, el suport de la Generalitat de Catalunya, la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona i el patrocini oficial de Cervezas Alhambra.





Paraules clau

Barcelona Design Week 2020/ Disseny/ economia/ industries creatives/