El Zoo de Barcelona guardonat per l’Acadèmia International d’Arts i Ciències Digitals : Servei de Premsa

El Zoo de Barcelona guardonat per l’Acadèmia International d’Arts i Ciències Digitals

22/11/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Es premia el nou recurs interactiu i gamificat sobre la història del Zoo, que permet a la ciutadania apropar-se i conèixer la història i l’evolució de la institució d’una forma didàctica i amena

Els premis Lowieawards distingeixen el Zoo amb el bronze a la millor web  d’institució cultural per la nova eina interactiva

El jurat dels premis ha guardonat el nou recurs digital del Zoo de Barcelona, anomenat “Camina pel passat, present i futur d’una institució de conservació de la biodiversitat”, que és accessible per a tothom a la pàgina web del Zoo i està disponible en català, castellà i anglès.

La nova eina ajuda a aprofundir en els episodis més importants de les 7 etapes històriques del Zoo, les contribucions científiques més significatives i les principals curiositats, tot a través dels animals més emblemàtics de cada moment, com l’elefant Avi, el Floquet de Neu o l’Orca Ulisses.

 


Fes clic a la imatge per accedir al contingut
 

Es tracta d’un recurs totalment interactiu i gamificat que permet, a la vegada que es juga amb els continguts, aprendre i reflexionar, d’un punt de vista històric, sobre la seva tasca del Zoo pel que fa a la conservació de la biodiversitat i sobre el paper que juga a la ciutat de Barcelona a nivell social, cultural i científic. Es pretén així rellançar l’interès de la ciutadania per la història i el llegat del Zoo, i fer-los fàcilment accessibles. A més, incorpora propostes didàctiques per a fer a l’aula adreçades a l’alumnat d’ESO i Batxillerat.

El valor d’aquest recurs educatiu sobre la història del Zoo ha estat reconegut amb el guardó Bronze al millor web d’Institució Cultural als Lovie Awards, atorgats per l’Acadèmia Internacional d’Arts i Ciències Digitals, amb prop de 1.000 participants de més de 30 països.

Aquests premis són la marca de distinció per l’excel·lència europea a Internet i reconeixen també la tasca de La Tempesta, empresa amb la qual s’ha desenvolupat aquest recurs.

Més informació aquí





Paraules clau

digital/ gamificació/ zoo/ Zoo de Barcelona/