Acord per la reordenació de les línies d’autobusos de la ronda de la Universitat i altres punts del centre de Barcelona : Servei de Premsa

Acord per la reordenació de les línies d’autobusos de la ronda de la Universitat i altres punts del centre de Barcelona

26/11/2020

L’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Àrea Metropolitana de Barcelona acorden, a petició del consistori, el trasllat de les parades d’inici i final d’aquelles línies regulars supramunicipals que més impacte tenen sobre l’espai públic

Es canvien d’ubicació 11 de les 15 línies que tenen l’inici i el final a la ronda de la Universitat: les de Lleida-Berga-Puigcerdà (1 línia), Olesa-Manresa (3 línies), Castelldefels-Port Ginesta (1 línia), les del Maresme que no són exprés (3 línies) i les del Garraf (3 línies)

Els desplaçaments de parades terminals s’iniciaran el primer trimestre del 2021 i es traslladaran a les estacions d’autobusos existents o en àmbits de menys afectació pels veïns i les veïnes de l’entorn. Amb aquesta intervenció es reduiran prop del 60% de les expedicions que tenen lloc en aquest espai

També s’aprofita la intervenció per desplaçar les parades d’inici i final de 5 línies més, ubicades a diversos punts del centre de la ciutat

L’objectiu és millorar l’eficiència de les línies, oferir una millor experiència de viatge als usuaris i alhora minimitzar l’impacte de l’estacionament de busos en els àmbits centrals de la ciutat, millorant la seva integració amb l’entorn urbà

 

Descarregar nota en format PDFCompartiu aquest contingut