Jordi Rabassa i Khalid Ghali obren les jornades Dissentir la història. Memòries decolonials, memòries insubmises” : Servei de Premsa

Jordi Rabassa i Khalid Ghali obren les jornades Dissentir la història. Memòries decolonials, memòries insubmises”

26/11/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 27 de novembre, a les 10:00 hores, el regidor de Memòria Democràtica, Jordi Rabassa, i el comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós, Khalid Ghali, donen la benvinguda a les jornades “Dissentir la història. Memòries decolonials, memòries insubmises”, que se celebren els dies 27 i 28 de novembre. A l’acte també participen la directora d’El Born Centre de Cultura i Memòria, Montserrat Iniesta, i les comissàries de les jornades, Anyeli Marín i Rebecca Close.

Les jornades reuneixen col·lectius i activistes anticolonials i migrants, comunitats religioses, investigadors, escriptors, docents i artistes per debatre sobre el passat, reconèixer allò viscut i reconstruir episodis invisibilitzats de la memòria col·lectiva.

Les dues jornades són molt variades en formats i continguts i volen aprofundir i explorar les memòries laterals que s’han construït i orbitat, amb més o menys popularitat, al costat o a la contra dels relats dominants.

Les jornades es podran seguir via streaming https://youtu.be/SvjPvf2fuBI i a les xarxes socials.

 





Paraules clau

memòria/