Ada Colau presideix l’acte de lliurament de les medalles d’Honor de Barcelona : Servei de Premsa

Ada Colau presideix l’acte de lliurament de les medalles d’Honor de Barcelona

30/11/2020



Temps estimat de lectura: 4 minuts

Dimarts, 1 de desembre, a les 18:00 hores (Ajuntament de Barcelona, Saló de Cent), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, participen a l’acte de lliurament de les Medalles d’Honor de Barcelona.

La Medalla d’Honor de Barcelona és un guardó que l’Ajuntament de Barcelona va instituir l’any 1997 amb motiu de la celebració del centenari de l’agregació dels pobles del pla per distingir aquelles persones o entitats que amb la pràctica de la seva labor professional o social hagin contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana i de les virtuts i els valors cívics. Cada any s’atorguen 25 medalles, 5 són de l’àmbit de ciutat i 20 proposades pels districtes.

 

 

Pel que fa a les cinc medalles de l’àmbit de ciutat, s’ha guardonat a cinc dels sectors implicats més directament en donar resposta a la crisi provocada per la Covid-19, amb la consciència que han estat molts més els implicats en aquest repte sanitari i social.

Amb les cinc Medalles d’Honor de l’àmbit de ciutat, el consistori vol reconèixer la tasca que han fet aquests col·lectius per donar resposta a la situació, sent conscients que són molts més els sectors que hi han treballat des de diferents àmbits. Les persones o entitats que han rebut les cinc Medalles d’Honor de l’àmbit de ciutat  són:

Les 20 Medalles d’Honor de Barcelona a proposta dels deu districtes són les següents:

Ciutat Vella:

Eixample:

Sants-Montjuïc:

Les Corts:

Sarrià-Sant Gervasi:

Gràcia:

Horta-Guinardó:

Nou Barris:

Sant Andreu:

Sant Martí:

Les paraules d’agraïment en nom de totes les guardonades i guardonats aniran a càrrec de la guardonada, Paola Galbany, presidenta del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona.

 

L’acte es podrà seguir a través d’streaming del lloc web de premsa http://www.barcelona.cat/premsa





Paraules clau

Medalles d’Honor de Barcelona/