La candidatura metropolitana de Barcelona acollirà el 2024 la 15a edició de la Biennal d’Art Manifesta : Servei de Premsa

La candidatura metropolitana de Barcelona acollirà el 2024 la 15a edició de la Biennal d’Art Manifesta

03/12/2020



Temps estimat de lectura: 3 minuts

Dijous 3 de desembre, a les 16.30 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, compareixerà en roda de premsa amb el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, i l’alcalde de Mataró, David Bote, per valorar l’elecció de la candidatura metropolitana de Barcelona com a seu de la 15a edició de la Biennal d’Art Manifesta.

A la conferència també hi participarà la directora de Manifesta, Hedwig Fijen, i el director de la Virreina Centre de la Imatge, Valentín Roma.

Abans de la roda de premsa està previst realitzar una fotografia amb representants d’equipaments culturals i artistes al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.  L’Ajuntament de Barcelona farà la distribució d’aquest material gràfic.

En aquest enllaç s’adjunta el comunicat de premsa que ha emès Manifesta en català, castellà i anglès.

 

 

 

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A MITJANS DE COMUNICACIÓ:

 

A. Assistència presencial

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa: https://ajuntament.barcelona.cat/premsa

 

B. Traducció simultània

La roda de premsa s’oferirà en traducció simultània en català, castellà i anglès. Els mitjans interessats en seguir tota la roda en un d’aquests idiomes hauran de comunicar-ho abans de les 16.00 hores enviant un missatge de correu electrònic a premsa@bcn.cat.

Després d’enviar el correu, els periodistes rebran les dades de connexió a la plataforma ZOOM que s’utilitzarà durant l’acte. A la plataforma podran escollir l’idioma desitjat.

 

C. Torn de preguntes

Els mitjans que ho desitgin podran fer preguntes seguint les següents instruccions de connexió:

– Els periodistes que vulguin intervenir via telemàtica hauran de comunicar-ho abans de les 16.00 hores enviant un missatge de correu electrònic a premsa@bcn.cat 

– Després d’enviar el correu, els periodistes rebran les dades de connexió a la plataforma ZOOM que s’utilitzarà durant l’acte.

– Durant l’acte haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa. Al final de l’acte podran demanar torn de paraula i fer la seva intervenció durant el torn de preguntes.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon. Igualment, els periodistes que vulguin podran fer preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon +34 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

Biennal d’Art Manifesta/ Manifesta/