Els museus i els equipaments culturals municipals de Barcelona preparen un Nadal farcit d’activitats per a tots els públics : Servei de Premsa

Els museus i els equipaments culturals municipals de Barcelona preparen un Nadal farcit d’activitats per a tots els públics

09/12/2020

Una agenda variada de tallers, visites i moltes altres activitats, que arrencaran aquest desembre quan s’avanci en el procés de reobertura, i que completaran les exposicions i els espais que ara mateix ja es poden visitar  

Els museus i els equipaments culturals municipals de Barcelona preparen un Nadal molt especial, adaptat a l’excepcionalitat del moment actual però amb una gran diversitat de propostes, en bona part pensades per fer gaudir d’allò més el públic familiar, però també el públic adult. Moltes d’aquestes instal·lacions ja permeten la visita individual dels espais i les exposicions però, en previsió que aviat es comenci a avançar en les fases de reobertura establertes per la Generalitat de Catalunya, ja treballen en noves propostes. Totes estaran adaptades a la normativa vigent i seguiran els protocols de seguretat i prevenció necessaris.

 

Nota de premsa i imatge gràficaCompartiu aquest contingut