Joan Ramon Riera assisteix a la final del Concurs Internacional de Música de les Corts : Servei de Premsa

Joan Ramon Riera assisteix a la final del Concurs Internacional de Música de les Corts

18/12/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge, 20 de desembre, a les 18:00 hores (Auditori Axa-Les Corts i telemàticament)  el regidor de les Corts, Joan Ramon Riera, assisteix a la final del Concurs Internacional de Música les Corts.

El certamen, obert a intèrprets de música clàssica d’entre 18 i 35 anys, està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona (Districte de les Corts), el Centre d’Estudis Musicals A Tempo, VoxMusic Associació i lAss. Per l’Altre Cor Cremat – Ajut al Quart Món.

Enguany hi participaran 51 intèrprets, 31 en categoria de cant i 20 en categoria instrumental.

 

La gran final, amb aforament limitat

La gran final serà amb un concert que tindrà lloc a l’Auditori Axa – Les Corts, el 20 de desembre a les 18:00 hores. La final tindrà públic amb aforament limitat. Per a les persones que no puguin assistir presencialment, la final es retransmetrà en directe per streaming al web ajuntament.barcelona.cat/lescorts

 

El concurs

El concurs es compon de dues categories: la instrumental on poden participar solistes, amb o sense acompanyament de piano, i de cambra, fins a un màxim de cinc membres; i  la categoria de cant, on poden participar-hi solistes lírics.

 

Les fases del CIM
Abans d’arribar a la gran final, els i les participants del Concurs Internacional de Música de les Corts han de superar diverses fases:

Aquest és el llistat de resultats de la primera fase de categoria INSTRUMENTAL

Aquest és el llistat de resultats de la primera fase de la cartegoria de CANT

La 16a edició d’aquest concurs inclou premis especialment rellevants, com són, en la categoria instrumental i de cant, 3.000 € per a les persones guanyadores, mentre que els i les finalistes de cada categoria, a banda de poder per participar en diversos cicles musicals,  n’obtindran 1.000 €.

S’atorgarà també un premi especial consistent en un book fotogràfic en estudi realitzat per Antoni Bofill a les persones guanyadores, i el premi del públic, In Memoriam Oroitz Maiz Morea (1984-2015) al qual optaran els finalistes, que serà escollit pel públic durant la fase final.

El jurat d’aquesta edició 2020 està format per: Ricardo Estrada, Albert Garcia Demestres, Alexandra Miletic, Xavier Pagès, Oksana Solovieva, Albert Torrens, Roger Alier, Carlos Caballé, Pedro Hernández, Jordi Maddaleno, Leticia Martin, Mercedes Conde, Elisabeth Franch, Jose Enrique Bagaria, Fernando Sans Riviere, Ketevan Kemoklidze, Mireia Pintó, Jordi Tort Armengol i Marc Busquets.





Paraules clau

Les Corts/ música/