Ada Colau presideix el lliurament de la Medalla d’Or a la Promoció dels Valors d’Igualtat a Armand de Fluvià : Servei de Premsa

Ada Colau presideix el lliurament de la Medalla d’Or a la Promoció dels Valors d’Igualtat a Armand de Fluvià

21/12/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 22 de desembre, a les 11.00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà l’acte de lliurament de la Medalla d’Or a la Promoció dels Valors d’Igualtat, atorgada pel Ministeri d’Igualat, a Armand de Fluvià. A l’acte també hi intervindrà la directora general de Diversitat Sexual i Drets LGTBI del Ministeri d’Igualtat, Boti García Rodrigo.

La finalitat d’aquesta medalla és reconèixer la tasca d’aquelles persones que hagin estat distingides de formar rellevant en l’exercici i promoció dels valors d’igualtat, i en l’eliminació de tota mena de discriminació basada en qualsevol condició personal o social.

La trajectòria, la implicació i el ferm compromís d’Armand de Fluvià al llarg de la seva vida amb els valors de la igualtat i en la lluita contra la discriminació per raó d’orientació sexual o identitat de gènere, justifiquen aquest reconeixement.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 





Paraules clau

igualtat/ Medalla d’Or a la Promoció dels Valors d’Igualtat/