La Guàrdia Urbana de Barcelona deté un home per incendiar una dotzena de contenidors el Dia de Reis : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté un home per incendiar una dotzena de contenidors el Dia de Reis

07/01/2021

L’autor va ser detingut quan estava intentant cremar un altre contenidor

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la tarda un home de 60 anys per cremar una dotzena de contenidors a Barcelona i a l’Hospitalet del Llobregat.

Els fets van tenir lloc quan una patrulla de la Guàrdia Urbana va ser alertada per la Sala de Comandament Conjunt per un incendi en un contenidor a l’alçada del número 335 de la Gran Via de les Corts Catalanes, que va ser extingit pel Servei d’Extinció d’Incendis i Salvament.

Els agents van observar dues columnes de fum provinents de contenidors que estaven cremant a la mateixa via. En total, a Gran Via de les Corts Catalanes van cremar sis contenidors. Davant la sospita que els incendis podien haver estat provocats, els agents van demanar imatges de les càmeres de la zona.

Paral·lelament, una patrulla no uniformada del cos de policia barceloní van veure un home davant d’un dels contenidors que encara cremava en actitud nerviosa i sospitosa i van decidir identificar-lo.

Es dona el cas que els agents posteriorment van rebre informació que a l’Hospitalet del Llobregat també havien cremat diversos contenidors i que, gràcies a un testimoni dels fets, tenen descripció del presumpte autor. Les informacions també avisaven que l’autor havia marxat direcció Barcelona. La seva descripció coincidia plenament amb l’home que els agents no uniformats havíem identificat prèviament.

Els agents de la Guàrdia Urbana van anar a buscar l’home i el van localitzar quan estava intentant cremar un altre contenidor al número 14 de la carretera del Prat i es va procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de danys.

 

 

 Compartiu aquest contingut