L’Ajuntament retira antenes il·legals del Turó de la Rovira, a Horta-Guinardó : Servei de Premsa

L’Ajuntament retira antenes il·legals del Turó de la Rovira, a Horta-Guinardó

13/01/2021

Ahir dimarts es van desinstal·lar equips irregulars a tres domicilis d’aquesta zona en compliment d’una sentència del TSJC que n’obligava el desmantellament

En total, arran de la sentència s’han retirat o desconnectat els equips de radiodifusió sense llicència de cinc emplaçaments

L’Ajuntament de Barcelona va realitzar ahir dimarts actuacions de retirada d’antenes il·legals del Turó de la Rovira, al districte d’Horta-Guinardó. En compliment de la sentència del 7 d’abril de 2018 del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que n’obligava el desmantellament, ahir es van dur a terme les tasques de desmuntatge d’un conjunt d’instal·lacions irregulars que hi ha en aquesta zona.

En compliment de la sentència, l’Ajuntament havia incoat set expedients vinculats a set domicilis diferents on hi havia antenes il·legals. D’aquests set, n’hi havia dos que ja les havien desmuntat o desconnectat voluntàriament abans d’ahir dimarts. Ahir, els serveis municipals van desconnectar o desmantellar els equips de tres domicilis més i, per tant, van quedar sense servei. En els dos emplaçaments restants s’està pendent que es resolgui la via judicial per poder procedir al desmuntatge de les antenes.Compartiu aquest contingut