Detingudes quatre persones en un control de la Guàrdia Urbana per un delicte de tinença il·lícita d’armes : Servei de Premsa

Detingudes quatre persones en un control de la Guàrdia Urbana per un delicte de tinença il·lícita d’armes

14/01/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els agents de la Guàrdia Urbana requisen una arma de foc municionada i gairebé 17.000 euros

Agents de la Guàrdia Urbana van detenir ahir al matí quatre homes d’entre 22 i 36 anys per un delicte de tinença il·lícita d’armes.

La detenció es va produir en el marc d’un dispositiu estàtic de control que estaven realitzant els agents del cos de policia barceloní, encarregats de les tasques de vigilància de l’espai públic, al carrer Aiguader, alçada del carrer Pau Vila.

Els agents actuants van observar un vehicle d’alta gama amb quatre ocupants que s’aproximava al control i van procedir a aturar-lo. Durant la aproximació del cotxe els agents van observar que en un moment donat el conductor passava un objecte sospitós a un dels passatgers. Quan el vehicle es va aturar també van comprovar que tots els ocupants es trobaven en actitud nerviosa.

En el registre del vehicle els agents van localitzar una arma de foc amb munició en el seient del copilot de la qual no disposaven llicència, 45 cartutxos per l’arma i 16.830 euros en bitllets de diferents valor en una motxilla que cap dels ocupants del vehicle va poder justificar la seva procedència legítima.

Durant el registre dels quatre homes, els agents també es van requisar dues armes blanques, una d’elles una navalla automàtica, i una petita quantitat de haixix.

 

 





Paraules clau

guàrdia urbana/ Guàrdia Urbana de Barcelona/ gub/ prevenció/ seguretat/