Entra en funcionament un nou rocòdrom al barri de Baró de Viver, instal•lat a l’estructura exterior del nou camp de futbol : Servei de Premsa

Entra en funcionament un nou rocòdrom al barri de Baró de Viver, instal•lat a l’estructura exterior del nou camp de futbol

24/01/2021

La nova instal·lació, d’accés lliure i per a totes les edats, s’ha creat amb la participació de les entitats veïnals, el club de futbol, el Servei d’Interculturalitat i el Districte de Sant Andreu

El barri de Baró de Viver ha estrenat un nou rocòdrom que s’ha instal·lat aprofitant l’estructura de l’edifici del nou camp de futbol.

La nova estructura artificial d’escalada està situada al mur del carrer Asunción, a l’altura del número 73. Es tracta de dos búlders de 8 metres de longitud cadascun i 2,5 metres d’alçada, que entre tots dos sumen 330 peces d’escalada de diferents mides i colors, conformant diferents vies d’escalada i que permeten la pràctica d’aquest esport a persones de totes les edats.  A tota la zona, s’ha implantat també un paviment de cautxú continu i compacte, també multicolor i de 6 centímetres de gruix per garantir la seguretat necessària en la instal·lació.

Aquest nou espai comunitari, un servei esportiu de lliure accés, s’ha dissenyat amb la participació de les entitats veïnals, del club de futbol de Baró de Viver i del Servei d’Interculturalitat de l’Ajuntament. La col·laboració de totes aquestes parts ha donat lloc a una instal·lació decorada amb dos murals artístics de 15 metres de llarg i 3 metres d’alçada dissenyats i elaborats amb tècniques d’aerografia i representant elements emblemàtics del barri.

 Compartiu aquest contingut