Janet Sanz explica la constitució del Consell Assessor de la Superilla Barcelona : Servei de Premsa

Janet Sanz explica la constitució del Consell Assessor de la Superilla Barcelona

26/01/2021

Dimecres 27 de gener, a les 15.45 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, explicarà la constitució i primera reunió de treball del Consell Assessor de la Superilla Barcelona. Aquest és un òrgan format per persones expertes i professionals de diversos àmbits que reflexionaran, avaluaran i acompanyaran el desplegament del principal projecte de transformació de l’espai públic de la ciutat.

NOTA PER ALS MITJANS GRÀFICS: Després de les declaracions, els mitjans gràfics que ho vulguin podran prendre imatges dels membres del Consell Assessor a la galeria gòtica de l’Ajuntament, i dels primers instants (un mut) de la reunió del consell, que tindrà lloc a la Sala Lluís Companys.

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari http://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://barcelona.videotrucada.cat/AjbcnPremsa

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

 Compartiu aquest contingut