Afectacions a la mobilitat per les obres de la futura estació de Mandri de la L9 del metro : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per les obres de la futura estació de Mandri de la L9 del metro

29/01/2021

A partir d’aquest cap de setmana es produiran afectacions al carrer Mandri i al passeig de la Bonanova a causa dels treballs de cobriment parcial del pou de la futura estació

També aquest cap de setmana l’AMB portarà a terme tasques de pavimentació al nus de la Trinitat i al ramal de connexió de la ronda de Dalt (B-20) amb la C-58 fins a la incorporació de l’avinguda Meridiana de sortida de Barcelona, que comportaran talls i restriccions de trànsit

Aquest cap de setmana, a causa de la represa de les obres a l’àmbit de la futura estació de Mandri de la L9 del metro, consistents en el cobriment parcial del pou de la futura estació, es produiran afectacions a la mobilitat en aquest àmbit de la ciutat.

A partir del dissabte, 30 de febrer, s’ocuparà la vorera costat Llobregat del carrer Mandri i el carril de circulació en sentit mar. D’aquesta manera aquesta via, que actualment té un cordó de serveis al costat Besòs, dos carrils sentit de circulació muntanya i un carril de circulació sentit mar, passarà a comptar amb un carril de circulació per sentit. A causa dels treballs s’anul·laran les places d’aparcament de motos i de zona blava i es traslladarà la parada d’autobús de l’V13 i l’N8, sense desviar les línies.

A partir del diumenge 31 de gener, també s’afegiran afectacions al passeig de la Bonanova. En aquesta via,  s’ocuparà la vorera i el carril dret, sentit Besòs, de la banda mar del passeig. Mentre durin els treballs el carrer passarà a comptar amb un carril de circulació en sentit Llobregat i dos carrils en sentit Besòs (actualment té dos carrils de circulació en sentit Llobregat i dos en sentit Besòs). També es traslladarà la parada de bus de les línies 70, 123, H4, V11 i N8, sense desviar les línies.

Les obres s’emmarquen dins la represa dels treballs que duu a terme la Generalitat de Catalunya, per a la construcció del tram central de l’L9 del metro en relació a la futur estació de Mandri. En concret, es duran a terme la cobertura definitiva de la pràctica totalitat del pou de la futura estació de Mandri i tasques de reurbanització de la seva superfície. Aquesta fase de treballs té un termini de 14 mesos i permetrà preparar l’espai necessari per a continuar posteriorment l’excavació del pou i seguir l’obra de l’estació.

 

Actuacions de Pavimentació

També aquest cap de setmana, entre les 22.30h del divendres 29 de gener i les 3 h del diumenge 31 de gener, l’AMB portarà a terme tasques de pavimentació al nus de la Trinitat i al ramal de connexió de la ronda de Dalt (B-20) amb la C-58 fins a la incorporació de l’avinguda Meridiana de sortida de Barcelona. Les obres comportaran talls i restriccions, que se senyalitzaran degudament. Les afectacions al trànsit previstes són les següents:

El cap de setmana següent, l’AMB també té previst portar a terme actuacions de renovació d’asfalt en el mateix àmbit.Compartiu aquest contingut