La Guàrdia Urbana rescata una gossa que es trobava en pèssimes condicions físiques en un domicili de Gràcia : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana rescata una gossa que es trobava en pèssimes condicions físiques en un domicili de Gràcia

04/02/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

El propietari de l’animal va ser denunciat per incompliments de l’Ordenança sobre la protecció, la tinença i la venda d’animals

Agents de la Guàrdia Urbana  van rescatar aquesta setmana una gossa que  malvivia en un pis del districte de Gràcia després de ser requerits per un possible cas de maltractament animal.

Quan van arribar a l’immoble diferents testimonis van explicar les condicions en les que vivia la gossa. Un cop van poder accedir al pis, els agents van comprovar que l’animal vivia en una terrassa plena de defecacions i orins i que tenia ferides a la pell produïdes per la falta d’higiene.

També van poder observar que l’animal tenia les ungles de les potes llargues, cargolades i molt descuidades, una mostra que no sortia a passejar amb la regularitat necessària. Preguntat al seu propietari, va admetre que la gossa no sortia cada dia al carrer.

Davant aquest fets els agents van aixecar Acta d’Intervenció Animal i es va activar el servei de recollida d’animals per fer-se càrrec de la gossa. Els agents de la Guàrdia Urbana van denunciar al propietari per diversos incompliments de l’Ordenança sobre la protecció, la tinença i la venda d’animals: dper tinença d’animal de companyia no censat; per mantenir l’animal en instal·lacions inadequades des del punt de vista higienicosanitari i de benestar animal i de seguretat; i denúncia per no donar a l’atenció veterinària necessària per a garantir-ne la salut.

 





Paraules clau

guàrdia urbana/ Guàrdia Urbana de Barcelona/ gub/ prevenció/ seguretat/