S’obre un nou jardí a l’àmbit Europa-Anglesola, al nucli antic de les Corts : Servei de Premsa

S’obre un nou jardí a l’àmbit Europa-Anglesola, al nucli antic de les Corts

21/02/2021

Les obres s’han fet en un àmbit de 5.900 m2 on s’ha renovat l’espai públic i s’ha millorat la connexió dels carrers del casc antic de les Corts amb l’avinguda Diagonal i el carrer de Numància

La inversió ha estat d’1,6 M€, i l’espai compta amb una plaça central, una zona de jocs infantils, bancs i espais per seure i nou mobiliari urbà i il·luminació

L’Ajuntament ha finalitzat les obres d’urbanització als entorns de l’àmbit ‘Europa-Anglesola’, al districte de les Corts. Es tracta concretament de l’espai delimitat pels carrers de Gandesa-Numància i Can Segalar-Europa/Anglesola, i les intervencions han permès crear-hi una nova zona verda i millorar la circulació de vianants i la qualitat de l’espai públic.

L’espai renovat, de 5.900 m2, permet donar continuïtat als recorreguts a peu per travessar el nou tram obert del carrer de Can Segalar i millorar la connexió dels carrers de la zona amb dues vies importants com són l’avinguda Diagonal i el carrer de Numància. Els treballs han tingut un cost aproximat d’1,6 milions d’euros, i els ha executat l’Institut Municipal d’Urbanisme (IMU). Aquesta actuació se suma a una primera fase ja finalitzada l’any 2011 en aquest sector i en completa la reordenació.

[…]

Descarregar nota en format PDFCompartiu aquest contingut