L’Ajuntament i Lafede.cat acorden rebatejar la seu amb el nom d’Espai Arcadi Oliveres : Servei de Premsa

L’Ajuntament i Lafede.cat acorden rebatejar la seu amb el nom d’Espai Arcadi Oliveres

23/02/2021Temps estimat de lectura: 1 minut

El canvi s’ha oficialitzat amb un acte en què ha participat l’alcaldessa Ada Colau i el mateix Arcadi Oliveres

L’Ajuntament de Barcelona i Lafede.cat, que aglutina 124 organitzacions que lluiten per aconseguir la justícia global i l’eradicació de les desigualtats arreu del món, han celebrat un acte aquest dimarts en què han explicat l’acord mutu per canviar el nom de la seu de la federació pel de ‘Espai Arcadi Oliveres. Casa de la Justícia Global’.

El canvi de nom del local municipal, cedit a Lafede.cat fa 15 anys, s’ha fet com un gest de reconeixement i admiració a l’economista i activista Arcadi Oliveres.

 

 

A l’acte hi ha participat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a més del mateix Arcadi Oliveres; el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya, Bernat Solé; i el president de Lafede.cat, Luca Gervasoni.

Paraules clau

Arcadi Oliveres/