Acaben les commemoracions del 180 aniversari del Mercat de la Boqueria : Servei de Premsa

Acaben les commemoracions del 180 aniversari del Mercat de la Boqueria

27/02/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Avui ha tingut lloc l’acte de cloenda de la celebració del 180 aniversari del Mercat de la Boqueria. El mestre pastisser Cristian Escribà ha elaborat en directe el pastís que commemora els quasi dos segles del mercat.

L’acte posa punt i final al conjunt d’esdeveniments, trobades i showcookings que s’han programat a La Boqueria durant tot el 2020 per donar a conèixer els productes i la seva història.

Per tal de commemorar l’aniversari, s’han dut a terme 28 activitats, la gran part tallers de cuina, per on han passat cuiners com Marc Ribas, Isma Prados, Albert Raurich, Oriol Castro del restaurant Disfrutar o els germans Torres.

 

 

També hi ha hagut xefs representants del territori dins de la Secció Boqueliciosa, amb cuiners estrellats com Jeroni Castell i Rafel Muria o la popular Iolanda Bustis. A les sessions de conversa, que emparellaven una persona del mercat amb algú de fora, s’ha comptat amb personatges tan diversos com periodistes (Pau Arenós), xefs (Carme Ruscalleda) o el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés.





Paraules clau

la boqueria/ mercat/ mercats/