L’Ajuntament destina 600.000 euros a l’adquisició d’obres d’art contemporani : Servei de Premsa

L’Ajuntament destina 600.000 euros a l’adquisició d’obres d’art contemporani

02/03/2021

Les propostes es podran presentar fins al 22 de març i les obres hauran de procedir de galeries amb seu a Barcelona o a l’Àrea Metropolitana i d’artistes o col·lectius a títol personal

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) serà l’encarregat d’articular el procés de compra de les obres, que un cop adquirides passaran a formar part del Fons d’Art de l’Ajuntament de Barcelona que les dipositarà en les diferents col·leccions de la ciutat i garantirà la seva circulació i visibilització

L’impuls d’aquesta mesura, presentada el passat mes d’octubre, en el marc del tercer pla de suport al teixit cultural de la ciutat, compleix amb el doble objectiu de reconèixer i patrimonialitzar generacions que no estan plenament representades als fons públics i de fer arribar recursos al conjunt del teixit vinculat a l’art a Barcelona.

Nota de premsa i imatge gràficaCompartiu aquest contingut