Ada Colau presenta l’impuls del projecte científic de l’antic Mercat del Peix, a la Ciutadella : Servei de Premsa

Ada Colau presenta l’impuls del projecte científic de l’antic Mercat del Peix, a la Ciutadella

17/03/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 18 de març, a les 10.30 hores (Sala polivalent de l’Edifici Mercè Rodoreda del campus de la Ciutadella de la UPF. C/Ramon Trias Fargas, 25-27), Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, i Jaume Casals, rector de la Universitat Pompeu Fabra, explicaran les novetats relatives al projecte del Mercat del Peix, que s’emmarca en la iniciativa de “La Ciutadella del Coneixement”.

D’altra banda, Janet Sanz, segona tinenta d’alcaldia de Barcelona, explicarà el pla especial urbanístic vinculat al projecte del Mercat del Peix. I Gabby Silverman, director general del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), Salvador Carranza, director de l’Institut de Biologia Evolutiva (IBE), i Ester Oliveras, delegada de sostenibilitat de la UPF, donaran a conèixer l’estat del projecte científic que s’hi desenvoluparà. També hi assistirà el primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni.

El projecte de l’Antic Mercat del Peix consisteix en la creació d’un nou complex de recerca i innovació, centrat en biomedicina, biodiversitat i benestar planetari, que s’ubicarà en els terrenys que ocupava antigament el mercat, al costat mateix del campus de la Ciutadella de la UPF i del Parc de la Ciutadella. Es tracta d’un espai que aglutinarà al voltant de 1.200 persones, amb una alta concentració de talent científic.

La presentació també es podrà seguir via streaming i fer preguntes enviant-les per whatsapp al 616107518.

Enllaç streaming: https://www.upf.edu/web/universitat/mercat-del-peix

Es prega confirmació d’assistència:
Comunicació UPF – comunicacio@upf.edu – 93 542 21 00





Paraules clau

Ciutadella/ coneixement/ Mercat del Peix/ recerca/ Universitat/