L’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat, administracions locals i Endesa presenten l’acord sobre pobresa energètica : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat, administracions locals i Endesa presenten l’acord sobre pobresa energètica

28/03/2021Temps estimat de lectura: 2 minuts

Els representants de les diferents administracions i entitats i Endesa compareixeran dilluns davant dels mitjans de comunicació

Dilluns 29 de març, a les 12:00 hores, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat, administracions locals i Endesa presentaran els acords als quals han arribat per fer front a la pobresa energètica. L’acte tindrà lloc a l’Edifici del districte Administratiu de Barcelona (Carrer Foc, 57)

Els acords culminen el treball de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat, les diputacions, les entitats municipalistes, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i les entitats socials per solucionar el deute que acumulen milers de famílies vulnerables al país i protegir els seus drets de cara al futur.

En l’atenció a mitjans hi participaran: la tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez; la regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Lucía Martín; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa; la presidenta de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret; el director de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Héctor Santcovsky; representants de les diputacions de Girona, Tarragona i Lleida; la directora general d’Endesa a Catalunya, Isabel Buesa; la presidenta de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, Francina Alsina, i la portaveu de l’Aliança contra la Pobresa Energètica, Maria Campuzano.

Els mitjans poden assistir presencialment a la roda de premsa o participar-hi de manera telemàtica mitjançant la plataforma Zoom. Els i les periodistes interessats a formular preguntes us podeu connectar a: https://zoom.us/j/94266159621?pwd=YzIvVG1ncnlTMlg0NHFxN3BDSHRodz09Compartiu aquest contingut

Paraules clau
pobresa energética/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina