S’inicia la tramitació per reurbanitzar la plaça Font d’en Fargues, al Districte d’Horta-Guinardó : Servei de Premsa

S’inicia la tramitació per reurbanitzar la plaça Font d’en Fargues, al Districte d’Horta-Guinardó

05/04/2021

L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat inicialment el projecte de reurbanització d’aquest espai per un import d’1,8M€

L’actuació abasta un àmbit de 6.275m2 i inclou la millora de l’espai a partir de la pavimentació dels camins que el travessen, la plantació d’arbres i espècies arbustives, l’execució de noves instal·lacions d’enllumenat, reg i drenatge i la col·locació de mobiliari urbà

El projecte divideix la plaça en diferents zones d’estada que permetin usos de caràcter lúdic i esportiu com una zona d’esbarjo, amb jocs infantils i pistes de petanca, una zona de pícnic, una àrea per la gent gran i una zona de mirador

L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat inicialment el projecte de reurbanització de la plaça Font d’en Fargues, al barri de la Font d’en Fargues, al Districte d’Horta-Guinardó, per un import d’1.884.735,97€ (IVA inclòs).

L’actuació prevista abasta un àmbit de 6.275m2 i proposa la reurbanització la plaça Font d’en Fargues i la millora de l’accessibilitat i les condicions del camí de la font, entre el carrer Maurici Vilomara i el passeig de la Font d’en Fargues, que connecta el Parc del Guinardó amb el barri d’Horta.

La intervenció busca reurbanizar la plaça mantenint al màxim la vegetació existent. Les principals actuacions consistiran en la pavimentació del camí principal amb lloses de formigó, la pavimentació dels camins secundaris amb sauló estabilitzat, la pavimentació de les zones sense pendent amb sauló, la plantació d’arbres i d’espècies arbustives, l’execució de noves instal·lacions d’enllumenat, reg i drenatge i la col·locació de mobiliari urbà.

El projecte concep la plaça com un espai a on hi hagi diferents zones d’estada que permetin usos diversos de caràcter lúdic i esportiu. Així, es dividirà l’espai en les àrees següents:

El projecte també permetrà millorar l’àmbit de la plaça Font d’en Fargues condicionant els camins existents i fent-ne de nous i millorarà la connexió entre el barri del Carmel i el barri de la Font d’en Fargues, adequant els espais amb la integració de nous usos pels veïns.

 Compartiu aquest contingut