Ada Colau rep entitats i personalitats que promouen l’alliberament de les patents de les vacunes contra la Covid-19 : Servei de Premsa

Ada Colau rep entitats i personalitats que promouen l’alliberament de les patents de les vacunes contra la Covid-19

12/04/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 13 d’abril, a les 12.30 hores (Saló Ciutat, Ajuntament de Barcelona) l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, explicarà el contingut de la reunió que prèviament farà a l’Ajuntament de Barcelona amb entitats i personalitats del món científic i de la salut global que promouen l’alliberament de les patents de les vacunes contra la Covid-19, com a mínim temporalment perquè obstaculitzen la producció i distribució tant a nivell de ciutats com a escala mundial.

 

 

A la compareixença també participaran el president de Metges Sense Fronteres, David Noguera, i l’epidemiòleg de l’Hospital Clínic i catedràtic de la Universitat de Barcelona, Antoni Trilla. També hi seran presents la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, la gerenta de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Carme Borrell, així com persones representants de Medicus Mundi, Metges del Món, Oxfam Intermón i Amnistia Internacional, entre d’altres.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

Els periodistes que vulguin fer preguntes ho podran fer a través de missatges de WhatsApp, enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

COVID-19/ vacunes/