La Guàrdia Urbana entrega les seves medalles al Mèrit i d’antiguitat : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana entrega les seves medalles al Mèrit i d’antiguitat

16/04/2021

Aquest migdia, el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona ha acollit l’acte d’entrega de les medalles internes al Mèrit i d’antiguitat a comandaments i agents de la Guàrdia Urbana corresponents a l’any 2020. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

En el lliurament hi han participarat el tinent de l’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, el cap de la Guàrdia Urbana, l’Intendent Major Pedro Velázquez, i la gerent de l’àrea Prevenció i Seguretat, Maite Casado.

 

 

A l’acte també hi han assistit comandaments d’altres cossos policials i membres de la corporació municipal.Compartiu aquest contingut