L’oferta inicial en ensenyaments postobligatoris creix, es diversifica i s’orienta a garantir la continuïtat de l’alumnat de 4t d’ESO : Servei de Premsa

L’oferta inicial en ensenyaments postobligatoris creix, es diversifica i s’orienta a garantir la continuïtat de l’alumnat de 4t d’ESO

16/04/2021

L’oferta inicial en ensenyaments postobligatoris per al curs 2021-2022 manté l’aposta per l’ampliació de les opcions de l’alumnat per escollir un itinerari adequat amb les seves perspectives de futur formatiu i professional. Tot per garantir la continuïtat de l’alumnat en el sistema educatiu, amb una oferta més flexible, diversificada i transversal, que permet a través de diversos itineraris accedir als cicles formatius de grau superior o els estudis universitaris.

[…]

 

Descarregar nota en format PDFCompartiu aquest contingut