Ada Colau participa a l’acte de Sant Jordi al Palau de la Virreina : Servei de Premsa

Ada Colau participa a l’acte de Sant Jordi al Palau de la Virreina

22/04/2021

Divendres, 23 d’abril, a les 9:30 hores (Palau de la Virreina, La Rambla, 99), l’acte amb què s’encetarà la diada de Sant Jordi 2021 a Barcelona, organitzat per l’Ajuntament sota el paraigües de Ciutat de la Literatura UNESCO.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa; la pregonera de Sant Jordi 2021, Irene Vallejo; l’escriptor i poeta,  Pol Guasch, i representants dels gremis, associacions i organitzacions del sector del llibre que viuran la diada, com Patrici Tixis, Joan Sala, Bel Olid, Jaume Subirana, Alberto González, Joan Nogués o Marià Marin entre d’altres.

Al llarg del matí l’alcaldessa també participarà en la campanya “Sant Jordi en Companyia”, impulsada per l’entitat Amics de la Gent Gran

ATENCIÓ MITJANS
Aquest any l’aforament és molt limitat. Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’acte presencialment, és imprescindible facin la petició d’acreditació durant el dia d’avui a través del mail premsaicub@bcn.cat. Els mitjans rebran un correu confirmant l’acreditació a l’acte.

Telemàticament, l’acte es podrà seguir en streaming a través del web de Barcelona Cultura i del web de premsa de l’Ajuntament.

Acte Institucional en directe

 

 

ATENCIÓ MITJANS GRÀFICS
Al voltant de les 9:25 hores, es realitzarà una foto de família amb els assistents. Un cop feta aquesta foto, tindrà lloc els parlaments que marcaran l’inici del dia del Llibre i la Rosa.



Compartiu aquest contingut