Janet Sanz visita les obres del túnel viari de Glòries : Servei de Premsa

Janet Sanz visita les obres del túnel viari de Glòries

22/04/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous, 22 d’abril, a les 11:45 hores (Cruïlla de la Gran Via amb el carrer Padilla, illeta central costat Llobregat), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, visita les obres de construcció del túnel viari de la plaça de les Glòries. Aquest és el primer cop que els mitjans podran accedir i desplaçar-se per l’interior del túnel, d’extrem a extrem.

 

IMPORTANT PER A MITJANS

Els mitjans interessats a cobrir aquest acte hauran d’acreditar-se en aquest enllaç abans de les 18:00 hores d’avui dimecres, 21 d’abril.

Els periodistes, fotògrafs i operadors de càmera que no s’hagin acreditat, no podran accedir dijous a la visita.

Atès que s’accedirà a un recinte d’obres en curs es fa necessari el compliment dels següents requeriments de seguretat i salut:
– Cal venir a la visita amb calçat tancat i còmode.
– A l’entrar a l’obra es facilitarà casc i armilla que s’hauran de dur durant tot el trajecte, també es prendrà la temperatura com a mesura preventiva.
– Durant el recorregut, i per temes de seguretat, s’haurà de seguir al grup i evitar dispersar-se per l’interior de l’obra o quedar-se endarrerit; caldrà seguir en tot moment les directrius assenyalades pels coordinadors de seguretat i salut de l’obra i respectar les mesures contra la COVID-19 (obligatorietat de dur mascareta i mantenir les distàncies de seguretat interpersonals).
– La visita tindrà una durada d’una hora i mitja. Aquelles persones que no disposin de temps suficient per fer l’itinerari complert del túnel, hauran de sortir del recinte d’obres un cop finalitzats els parlaments.

 

SEGUIMENT TELEMÀTIC

Durant la visita està previst fer una atenció a mitjans a les 12:15 hores que es podrà seguir també telemàticament.

 





Paraules clau

Glòries/