Eloi Badia i Lucía Martín expliquen la posada en funcionament del porta a porta de Sant Andreu del Palomar : Servei de Premsa

Eloi Badia i Lucía Martín expliquen la posada en funcionament del porta a porta de Sant Andreu del Palomar

30/04/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 3 de maig, a les 10.00 hores (plaça de les Palmeres, Sant Andreu), el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, i la regidora del Districte de Sant Andreu, Lucía Martín, explicaran l’última fase del desplegament del sistema de recollida de residus Porta a Porta al barri de Sant Andreu del Palomar.

L’atenció a mitjans es farà a la plaça de les Palmeres, que és on estarà situat el punt informatiu i de material per al porta a porta itinerant i es disposarà del material que es repartirà al veïnat.

 

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 10 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari http://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 627 478 301. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

emergència climàtica/ porta a porta/ reciclatge/ residus/