Jaume Collboni i Montserrat Ballarín presenten el BCNRetailLab, projecte pilot per digitalitzar els comerços presencials : Servei de Premsa

Jaume Collboni i Montserrat Ballarín presenten el BCNRetailLab, projecte pilot per digitalitzar els comerços presencials

11/05/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 12 de maig, a les 11.15 hores (Flors Navarro. Carrer de València, 320), el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, la regidora de Comerç, Montserrat Ballarín, presentaran un projecte pilot per avançar en la digitalització del comerç presencial i personalitzar les solucions per a cada establiment.  A l’acte també hi intervindran el president de CTecno, Ramón Barrera; i el president de l’Eix CorEixample, Xavier Llobet.

 

 

Hi seran presents els representants de Flors Navarro, Barrabés, Crearte Styling, i Crois Croissant Gourmet, així com l’empresa catalana que està aplicant les solucions tecnològiques i innovadores, Beabloo, que va créixer a l’incubadpora de Barcelona Activa, i la pròpia Barcelona Activa.

La iniciativa es replicarà a quatre establiments de diferents tipologies i serà escalable a d’altres comerços, un cop s’avaluïn els resultats del projecte.

Els mitjans de comunicació podran prendre imatges dels diferents dispositius instal·lats en els diferents punt de la botiga de Flors Navarro un cop acabi la presentació. 

En finalitzar, es farà una visita als altres tres establiments pilot amb explicació de la tecnologia instal·lada.





Paraules clau

BCNRetailLab/ comerçs/ digitalització/