Pla de millora del servei d’autobús a Barcelona : Servei de Premsa

Pla de millora del servei d’autobús a Barcelona

11/05/2021

El servei de transport públic amb autobús a Barcelona, que el 2020 va assolir un màxim històric en la satisfacció dels usuaris (amb una nota global de 8,17), experimentarà un nou impuls de modernització i digitalització per fer-lo més competitiu en la línia de prioritzar els modes més sostenibles i de menys impacte ambiental també en els desplaçaments en superfície dins la ciutat i en les connexions amb els altres municipis de la conurbació. Les mesures que impulsen Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Ajuntament de Barcelona se centren en la millora del servei, sobretot el de proximitat, l’adequació de la infraestructura, la digitalització i la reconversió ambiental.

 

Descarregar dossier en format PDFCompartiu aquest contingut