La Nit dels Museus amplia el seu horari fins les 22 hores : Servei de Premsa

La Nit dels Museus amplia el seu horari fins les 22 hores

12/05/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’aixecament de l’estat d’alarma ha permès ampliar l’horari previst de la Nit dels Museus. Des de les 18 i fins les 22 hores hi haurà entrada gratuïta als equipaments participants i desenes d’activitats creades especialment per l’ocasió com ara visites guiades a tallers, concerts o espectacles de poesia, dansa i teatre, que requeriran de reserva prèvia 

El proper dissabte, 15 de maig,  entre les 18 i les 22 hores, tindrà lloc la Nit dels Museus 2021. Després d’un any d’aturada, en aquesta nova edició hi prendran part 74 equipaments i espais de fins a 8 ciutats de l’àrea metropolitana: Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Adrià, Sant Joan Despí i Santa Coloma.

Aquesta edició es realitzarà en unes condicions especials per garantir la seguretat durant la visita en tots els equipaments, seguint totes les recomanacions sanitàries. Per tal de garantir la visita al centre escollit es recomana informar-se amb antelació de les condicions particulars de cada espai i comprovar si cal realitzar reserva prèvia per accedir-hi, tant pel que fa les exposicions com a les activitats específiques que s’hi duen a terme i les hores de visita.

ATENCIÓ MITJANS: 

El mateix dissabte, a les 19 hores, tindrà lloc una atenció a mitjans a el Born Centre de Cultura i Memòria (plaça Comercial, 12), per part del director de Memòria, Història i Patrimoni, Carles Vicente, per tal de valorar el decurs de la Nit i les activitats proposades.

Programa de la Nit dels Museus i material gràfic





Paraules clau

cultura/ Nit dels Museus/