Nou Barris reconverteix la seva Festa Major en una celebració de la primavera : Servei de Premsa

Nou Barris reconverteix la seva Festa Major en una celebració de la primavera

12/05/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

“Celebrem la primavera a Nou Barris” és una proposta gratuïta de diverses activitats culturals per a tots els públics i edats que, a més, inclourà un mercat artesanal

Tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de maig, al Pati de la Seu del Districte i a la plaça Joaquim Serra, i serà necessari fer una reserva prèvia de les entrades

Nou Barris es torna a vestir de festa per celebrar la primavera i ho farà el cap de setmana del 14, 15 i 16 de maig amb una programació d’activitats ben diversa i adreçada a tots els públics. A causa de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19, la Festa Major de Nou Barris no es va poder celebrar l’any 2020, però enguany, el districte ha fet un esforç per poder oferir als veïns i veïnes uns dies de celebracions i de germanor per celebrar l’arribada de la primavera.

Les activitats es realitzaran al Pati de la Seu del Districte i la programació acull activitats tan diverses com el concert de la Banda Municipal de Barcelona, una actuació de màgia mentalista, circ, teatre d’improvisació i dansa per a infants. Als vespres tindran lloc el concert de jazz, swing, músiques jamaicanes i versions de la mà de The Goliards Collective; i el concert de flamenc-fusió  amb Pedro Javier González Trio i el bailaor Jose Manuel Álvarez.

A banda d’aquests espectacles, a la plaça Joaquim Serra (davant de l’Oficina d’Habitatge de Nou Barris), s’hi celebrarà el tradicional mercat artesanal. Divendres 14 de maig, de 18 a 20 hores, i dissabte 15, de 10 a 20 hores.

Totes les activitats són gratuïtes, però és necessari fer una reserva prèvia de les entrades a través de la pàgina web del districte de Nou Barris. Pel que fa al mercat artesanal, no caldrà reserva prèvia per accedir-hi, tot i que l’aforament estarà limitat.

La celebració garanteix totes les mesures de seguretat sanitàries i compta amb mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat i amb servei d’interpretació amb llengua de signes a dos dels actes, concretament el de la màgia mentalista i el del teatre d’improvisació.

 

Programa “Celebrem la Primavera a Nou Barris”





Paraules clau

Nou Barris/