Ada Colau i Joan Ribó protagonitzen la conferència anual de la Fundació Catalunya Europa dedicada a l’eix Mediterrani : Servei de Premsa

Ada Colau i Joan Ribó protagonitzen la conferència anual de la Fundació Catalunya Europa dedicada a l’eix Mediterrani

19/05/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 20 de maig, a les 12.00 hores (Seu de RBA, Diagonal, 189), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l’alcalde de València, Joan Ribó, protagonitzaran la conferència anual organitzada per la Fundació Catalunya Europa- Llegat Pasqual Maragall, que enguany porta per títol “Barcelona i València, eix Mediterrani?”. Colau i Ribó dialogaran sobre la situació actual de les ciutats de Barcelona i València i l’estat del municipalisme, amb especial atenció a la pandèmia; les relacions entre València i Barcelona i el potencial d’una aliança mediterrània; o el present i futur d’Espanya i quin rol haurien de jugar ciutats com Barcelona i València.

Moderarà el diàleg Josep Vicent Boira, catedràtic de geografia humana a la Universitat de València, comissionat del Govern de l’Estat pel Corredor Mediterrani, i membre del Consell Assessor de la Fundació Catalunya Europa. La presentació i la cloenda aniran a càrrec del president de la FCE, Josep Maria Vallès.

La Fundació Catalunya Europa – Llegat Pasqual Maragall va néixer el 2007 fruit de la vocació europeista del President Pasqual Maragall i promou una Europa més unida, més democràtica i més justa.

Per qüestions d’aforament, per assistir presencialment a l’acte és imprescindible contactar amb aamat@catalunyaeuropa.net

L’acte també es podrà seguir en streaming a través de https://www.youtube.com/watch?v=SLk32_4rVkQ

 





Paraules clau

Eix Mediterrani/ Fundació Catalunya Europa/