Eloi Badia obre les jornades “Emergència Climàtica: la ciència respon. Debats científics” : Servei de Premsa

Eloi Badia obre les jornades “Emergència Climàtica: la ciència respon. Debats científics”

28/05/2021Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 31 de maig, a les 9.30 hores, al pati de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47), el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, obre les jornades “Emergència Climàtica: la ciència respon. Debats científics”.

L’objectiu de les jornades és construir un punt de trobada entre diferents agents socials que dediquen la seva recerca a l’emergència climàtica, des de l’àmbit tècnic, de gestió i polític fins a l’àmbit de l’educació i les universitats, entenent que és qui liderarà el futur climàtic de la ciutat. Es pot consultar tota la informació en aquest enllaç.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
emergència climàtica/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina