L’Ajuntament de Barcelona i el Gremi de Restauració animen els barcelonins a retrobar-se amb els seus bars i restaurants de referència amb la campanya “Barcelona, guarda’m lloc” : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona i el Gremi de Restauració animen els barcelonins a retrobar-se amb els seus bars i restaurants de referència amb la campanya “Barcelona, guarda’m lloc”

01/06/2021

El llançament de l’acció es produeix quan el ritme de vacunació i la relaxació de les restriccions permeten recuperar el lleure amb una certa normalitat.

La campanya inclou 3 espots protagonitzats per l’actor David Verdaguer i pels quals també desfilen altres cares conegudes pel gran públic; la difusió digital es complementarà amb altres materials gràfics

El primer espot compta amb uns extres molt especials: dos exalcaldes i exregidors/es dels diferents partits polítics que han volgut fer pinya al voltant de la reactivació de la ciutat

L’Ajuntament de Barcelona hi destina 200.000 euros a aquesta campanya

S’adjunta el video de la roda de premsa que no s’ha pogut seguir íntegrament per problemes tècnics

L’Ajuntament de Barcelona i el Gremi de Restauració han presentat avui la campanya “Barcelona, guarda’m lloc”, on s’anima els veïns i veïnes de la ciutat a recuperar els bars i restaurants com a espais de trobada i de socialització ara que el context pandèmic ho permet. A través de 3 espots (el primer dels quals s’ha fet públic avui), la campanya apel·la a recuperar el temps perdut i les trobades amb amics i familiars que s’han hagut d’ajornar durant la pandèmia. L’actor David Verdaguer (Estiu 1993, Nit i dia, Vida perfecta, Tabús) protagonitza els diferents clips i també és la imatge del cartell. L’Ajuntament hi destina 200.000 euros.

 

 

 

Les ganes d’estar present en els moments importants i de ser part d’aquest nou despertar de la ciutat adopten la forma d’una cadira, fil conductor de la campanya. Una cadira que, al primer espot, Verdaguer passeja per diversos indrets de la ciutat (la Rambla, la Barceloneta, les porxades del pg. Picasso) fins acabar a una taula davant del mar, on l’esperen Yolanda Ramos (Paquita Salas, Benvinguts a la família, Tu cara me suena), Melanie Olivares (Aída, Benvinguts a la família, La embajada) i David Solans (Merlí, Les de l’hoquei).

Rodat al restaurant Pez Vela, l’espot compta amb uns extres molt especials: dos exalcaldes de la ciutat (Joan Clos i Xavier Trias) i 13 exregidors/es dels diferents partits polítics que, acceptant la invitació del Gremi, han volgut donar un missatge d’unitat en un moment de gran transcendència per a la ciutat.

Uns dels aprenentatges de la pandèmia té a veure amb la importància de la interacció social. Tal com insisteixen els experts, la riquesa i la diversitat de vincles socials tenen molt a veure amb el benestar de les persones. Els bars i restau- rants són espais preferents d’aquesta vida ciutadana. En aquest sentit, l’ampliació de terrasses és una aposta a llarg termini: la ciutat incrementa els seus espais de trobada i de relació amb vocació de permanència.

 

Descàrrega dels materials de la campanya (espot 1, imatges del rodatge, cartell)
Enllaç

 

Exregidors/es que apareixen a l’espot
Per ordre alfabètic (entre parèntesi s’indica el període en què van formar part del plenari municipal):

Alfred Bosch · ERC (2015-2019)
Trini Capdevila · ERC (2015-2019)
Jordi William Carnes · PSC (2007-2011)
Joan Clos · PSC (1983-2006)
Àngels Esteller · PP (2003-2011)
Alberto Fernández Díaz · PP (1983-2019)
Mercè Homs · CiU (2007-2019)
Carles Martí · PSC (1999-2010)
Imma Mayol · Iniciativa (1991-2011)
Carina Mejías · Ciutadans (2015-2019)
Xavier Mulleras · PP (2007-2019)
Paco Narváez · PSC (1991-2011)
Laia Ortiz · Barcelona en Comú (2015-2019)
Sònia Recasens · CiU (2007-2019)
Xavier Trias · CiU (2003-2019)Compartiu aquest contingut