Xavier Marcé participa a l’acte de cloenda del programa educatiu “Barcelona i el Turisme: Demanem la paraula!” : Servei de Premsa

Xavier Marcé participa a l’acte de cloenda del programa educatiu “Barcelona i el Turisme: Demanem la paraula!”

02/06/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 2 de juny, a les 10.00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, participa l’acte de cloenda del programa educatiu “Barcelona i el Turisme: Demanem la paraula!”. Durant l’acte, l’alumnat que hi ha participat donarà a conèixer les seves propostes sobre el turisme a la ciutat i els treballs audiovisuals que han fet per dir la seva sobre el futur de la ciutat i la seva relació amb el turisme. En aquest curs 20-21 s’han rebut un total de 45 propostes de les 9 escoles participants.

El programa “Barcelona i el Turisme: Demanem la paraula!” sorgeix del Pla estratègic de Turisme 2020 amb l’ objectiu de portar a les aules la reflexió, el debat i l’opinió crítica sobre un tema complex com el turisme i part fonamental de la ciutat com a destinació turística consolidada, i del que els infants son testimonis a través de la seva mirada i vivències.

 





Paraules clau

turisme/