Presentació del Pacte per la Cultura de Barcelona : Servei de Premsa

Presentació del Pacte per la Cultura de Barcelona

03/06/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 4 de juny a les 10.00 hores (Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc la roda de premsa de presentació del Pacte per la Cultura de Barcelona.

L’acte comptarà amb la participació de Joan Subirats, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives i portaveu de Cultura del Grup Municipal del PSC;  Gemma Sendra, regidora portaveu de Cultura del Grup Municipal d’ERC; Ferran Mascarell, regidor portaveu de Cultura del Grup Municipal de JuntsxCat; Oscar Ramírez, regidor portaveu de Cultura del Grup Municipal del PP; i  Eva Parera, regidora portaveu de Cultura del Grup Municipal de Barcelona pel Canvi.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans que vulguin cobrir la roda de premsa presencialment s’hauran d’inscriure enviant un correu a premsaicub@bcn.cat. Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa ( https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ:

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 662 627 350.
– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://salavirtual.barcelona.cat/AjbcnPremsa – Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.
– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

Pacte per la Cultura de Barcelona/