Ada Colau participa en la Trobada de #100tífiques 2021 que se celebra en el marc de la Biennal Ciutat i Ciència : Servei de Premsa

Ada Colau participa en la Trobada de #100tífiques 2021 que se celebra en el marc de la Biennal Ciutat i Ciència

10/06/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 10 de juny a les 12.30 hores (via telemàtica) l’alcaldessa Ada Colau participa en la Trobada de #100tífiques 2021, que se celebra en el marc de la programació de la Biennal Ciutat i Ciència i que tindrà lloc al Parc Científic de Barcelona. Assistirà també a la trobada el tinent d’Alcaldia de Cultural, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, així com el director de la Fundació Catalana per la Recerca (FCR), Jordi Portabella, i el director del Barcelona Institute of Science & Technology (BIST), Gabby Silberman.

Durant la trobada tindrà lloc una conferència al voltant de les regles del joc entre les patents i el codi obert, que pronunciarà la vicepresidenta del Departament de Producte, Mercat Internacional i Globalització de Procore Technologies, Anna N. Schlegel, intervenció que anirà seguida d’una taula rodona sobre l’expansió de la influència de la dona a la ciència, les responsabilitats de les organitzacions, i la transformació social.

 

 





Paraules clau

#100tífiques/ Biennal Ciutat i Ciència/