El Programa Làbora celebra la seva I Jornada de Networking Virtual : Servei de Premsa

El Programa Làbora celebra la seva I Jornada de Networking Virtual

10/06/2021

Divendres 11 de juny, a les 12.30 hores (telemàtic), el Programa Làbora de col·laboració publicosocial per a fomentar l’ocupació i la millora de l’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat celebra la seva I Jornada de Networking Virtual. La roda de premsa comptarà amb la participació de la comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona, Sonia Fuertes; la comissionada de Promoció per l’ocupació i polítiques contra la precarietat de l’Ajuntament de Barcelona, Raquel Gil; el president d’ECAS, Xavier Puig; la vicepresidenta de FEICAT, Anna Güell; i la presidenta del comitè local de Creu Roja a Barcelona, Mercè Torres.

Instruccions: Els mitjans de comunicació que vulguin seguir la roda de premsa s’hauran de registrar prèviament al web específic que s’ha creat per seguir el contingut de la jornada de manera 100% virtual. Igualment, hauran de descarregar prèviament la plataforma virtual que permet fer el seguiment íntegre de la jornada, mitjançant el següent enllaç. La roda de premsa se celebrarà a les 12.30 hores a la sala Auditorium A.Compartiu aquest contingut