L’alcaldessa fa el viatge inaugural del nou funicular del Tibidabo : Servei de Premsa

L’alcaldessa fa el viatge inaugural del nou funicular del Tibidabo

11/06/2021

Dissabte 12 de juny, a les 11.30 hores (Estació inferior del Funicular del Tibidabo, plaça del Doctor Andreu), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i el cinquè tinent d’Alcaldia i president de PATSA, Albert Batlle, acompanyats de la directora del Parc d’Atraccions Tibidabo, Rosa Ortiz, faran el primer viatge del nou funicular La Cuca de Llum i, un cop al cim del Tibidabo, realitzaran la foto inaugural acompanyats de les famílies convidades a la inauguració.

 

 

La Cuca de Llum suposarà un gran impuls pel Tibidabo i per a tota la ciutat, ja que es recupera un transport emblemàtic per a la ciutat, i implica una reordenació del transport a la muntanya per aconseguir una mobilitat sostenible. Neix amb una doble funció: ser la primera experiència del Parc i el principal accés al cim.

La renovació del funicular, s’emmarca en el Pla Estratègic 2020-2025, en el que s’ha treballat una nova mobilitat al cim de la muntanya. Un dels principals objectius d’aquest pla és la consolidació del transport col•lectiu com a mitjà d’accés preferent, garantir el dret a la mobilitat a totes les persones i disminuir les emissions contaminants.

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A MITJANS: Per raons d’aforament a cada vagó del nou funicular, les imatges de l’alcaldessa durant el trajecte inaugural de la Cuca de Llum les oferirà betevé, i els mitjans interessats podran contactar amb Producció d’informatius (935064222) per a aconseguir-les. El Servei de Premsa de l’Ajuntament de Barcelona servirà fotografies d’aquest moment de la inauguració. Els mitjans de comunicació podran arribar al cim del Tibidabo en altres vagons del mateix funicular.Compartiu aquest contingut