L’Orgull LGTBI envaeix set museus i monuments : Servei de Premsa

L’Orgull LGTBI envaeix set museus i monuments

11/06/2021

La Fundació Joan Miró, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i els Museus de Sant Cugat del Vallès impulsen “Museus LGTBI”, una programació especial d’activitats per celebrar i reivindicar l’orgull i l’alliberament LGTBI.

Visites comentades, itineraris especials, exposicions temporals i xerrades són algunes de les propostes amb què aquestes institucions volen promoure, els mesos de juny i juliol, una relectura de les seves col·leccions i espais.

La iniciativa compta amb el suport del Centre LGTBI de Barcelona, que hi ha col·laborat organitzant una sessió de formació sobre diversitat sexual i de gènere per als diferents equips professionals implicats, un taller de drag i la campanya de comunicació del projecte.

 

 

Descarregar dossier de premsa en format PDF

Més informació: museuslgtbi.barcelonaCompartiu aquest contingut