Rosa Alarcón assisteix a la presentació d’un estudi de la UPF que valora l’impacte econòmic, social i ambiental de l’activitat de TMB : Servei de Premsa

Rosa Alarcón assisteix a la presentació d’un estudi de la UPF que valora l’impacte econòmic, social i ambiental de l’activitat de TMB

15/06/2021

Dimecres 16 de juny, a les 18.00 hores (Auditori UPF, Balmes 132), la regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, assistirà a una jornada monogràfica titulada TMB, motor econòmic i social, en què es presentarà l’estudi Impacte social, econòmic i mediambiental de TMB, realitzat per la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

També hi participaran el rector de la UPF, Oriol Amat, el conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, i Erola Palau, investigadora de l’Observatori de Sostenibilitat i coautora de l’estudi. El president de l’Associació d’Empreses Gestores dels Transports Urbans Col·lectius (ATUC), Miguel Ruiz, farà una conferència sobre el finançament del transport públic. El programa detallat es pot consultar al web de TMB.

L’acte es podrà seguir telemàticament a partir de les 18 hores a través de l’enllaç que es facilitarà a les persones que facin el registre previ.Compartiu aquest contingut