Xavier Marcé es reuneix amb el tinent d’alcalde de turisme de París : Servei de Premsa

Xavier Marcé es reuneix amb el tinent d’alcalde de turisme de París

15/06/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

El regidor de Turisme i Indústries creatives, Xavier Marcé, ha aprofitat el viatge que han fet avui a la capital francesa per promocionar Barcelona juntament amb Sevilla com a destins urbans de qualitat, per reunir-se a l’Ajuntament de París amb el tinent d’alcalde M. Frederic Hocquard, adjunt a l’alcaldia i encarregat de turisme i la vida nocturna.

 

 

 

Marcé i el seu homòleg parisenc han compartit els models d’organització i la política turística de les dues ciutats i les seves àrees metropolitanes i han compartit la necessitat de vincular turisme i cultura com a eina per afavorir un turisme de qualitat. També han abordat el repte que suposa l’allotjament turístic per ambdues ciutats.

Per tal de conèixer de primera mà una proposta cultural de primer nivell, Marcé ha visitat l’Atelier des Lumières, al Centre d’Art Numérique Immersif (www.atelier-lumieres.com) on s’ha reunit amb el seu director Jacques De Tarragon, i on ha pogut fer una visita a l’exposició sobre dos genis catalans: Dalí i Gaudi.

Marcé es trobava a París on ha assistit aquest matí a l’acció de promoció turística conjunta entre Barcelona i Sevilla, impulsada des de Turisme de Barcelona i presidida pel primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni i l’alcalde de Sevilla, Juan Espadas.





Paraules clau

parís/ turisme/