Sessió Plenària del Consell Municipal Turisme i Ciutat : Servei de Premsa

Sessió Plenària del Consell Municipal Turisme i Ciutat

16/06/2021

Dijous 17 de juny, a les 18.00 hores (sessió online via zoom), tindrà lloc la reunió del Plenari del Consell Municipal Turisme i Ciutat, presidida pel regidor de Turisme i Indústries creatives, Xavier Marcé. El Consell de Turisme i Ciutat és un òrgan de participació ciutadana, obert i divers, creat amb l’objectiu de debatre quin és el model de ciutat i quin és el desenvolupament turístic que més s’hi adiu. Així, el Consell és un fòrum de debat en el qual entitats ciutadanes, associacions i representants polítics comparteixen reflexions i plantegen propostes que serveixin per millorar la implantació i el desenvolupament del sector turístic a Barcelona.Compartiu aquest contingut