Ada Colau rep Pedro Sánchez i Mario Draghi amb motiu del Fòrum de Diàleg Espanya-Itàlia que té lloc a Barcelona : Servei de Premsa

Ada Colau rep Pedro Sánchez i Mario Draghi amb motiu del Fòrum de Diàleg Espanya-Itàlia que té lloc a Barcelona

18/06/2021

Aquest migdia, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha rebut el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president del Consell de Ministres de la República d’Itàlia, Mario Draghi, amb motiu del 18è Fòrum de Diàleg Espanya-Itàlia, que té lloc a Barcelona els dies 18 i 19 de juny.

 

 

 

Durant la trobada, Colau ha regalat al president Draghi un exemplar de ‘La ciudad de los prodigios’ d’Eduardo Mendoza, signat per l’autor, que ahir va participar a l’homenatge a Ruíz Zafón al Saló de Cent. Al president Sánchez, l’alcaldessa li ha regalat el llibre de fotografies ‘Barcelona’, amb imatges de la ciutat realitzades per grans fotògrafs i fotògrafes des del segle XIX fins a l’actualitat.Compartiu aquest contingut