Jaume Collboni participa a la taula “Next Generation EU i el futur de les ciutats” en el marc de la trobada bilateral Espanya-Itàlia : Servei de Premsa

Jaume Collboni participa a la taula “Next Generation EU i el futur de les ciutats” en el marc de la trobada bilateral Espanya-Itàlia

18/06/2021

Dissabte 19 de juny, a les 09.00 hores (Seu del Foment del Treball Nacional. Via Laietana, 32-34. Sala d’Actes, pl. pral.), el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, participa a la taula “Next Generation EU i el futur de les ciutats” en el marc de la trobada bilateral Espanya-Itàlia. També hi participen el conseller d’Urbanisme, Ecologia i Agricultura de l’Ajuntament de Milà, Pierfrancesco Maran; la cofundadora de Saye, Marta Llaquet; i la confundadora de Bookabook, Emanuela Furiosi. Prèviament, intervindran el president de Confindustria, Carlo Bonomi, i l’administrador delegat de PwC Itàlia, Andrea Toselli.Compartiu aquest contingut