Laia Bonet presideix la presentació de la Plataforma d’Innovació Urbana : Servei de Premsa

Laia Bonet presideix la presentació de la Plataforma d’Innovació Urbana

18/06/2021

Dilluns 21 de juny, a les 12.30 hores, (Ca l’Alier, c/ de Pere IV, 362), la tercera tinenta d’alcaldia de l’àrea d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, presideix la presentació de la Plataforma d’Innovació Urbana, que agrupa un centenar de persones compromeses en impulsar la innovació per millorar la ciutat. Durant la presentació en societat de la Plataforma es donarà a conèixer el Compromís que recull la visió compartida dels seus membres per respondre de manera col•lectiva als reptes urbans.

L’acte també comptarà amb una taula rodona, moderada per Miquel Molina, director adjunt de la Vanguardia, on participaran Michael Donaldson, Comissionat d’Innovació Digital, Administració Electrònica i Bon Govern i Director General de la Fundació BIT Habitat; Liliana Arroyo, Presidenta del Consell Científic de la Fundació BIT Habitat i Pilar Conesa, Presidenta del Consell Empresarial de la Fundació BIT Habitat.Compartiu aquest contingut